fredag 9 november 2012

En sån dag...

Dagen började på bästa vis. Steg upp före tuppen och hann städa ett köksskåp och hann med ett par tvättmaskiner innan vi begav oss till familjecafét. Nu har humöret hunnit ikapp mej och jag förvandlades till tyrannmamma här för ett par timmar sedan. Trots att jag varit så gott som smärtfri idag tog hormonerna överhand... Kinkiga barnet fick sej en slev av gravidhumöret vid middagsbordet, tydligen passade inte älginnerfilé, klyftpotatis och pepparsås i hans mun. När ska knarriga mamma lära sej att han endast är fem år och inte uppskattar vuxenmat. Nä, det ska vara spagetti, pizza eller tacos till fredagsmyset. Suck.

Lilla bebisen sparkar och sparkar, nämde jag att den sparkar? Den har intagit sådan position i magen att den kan både knuffa med baken, sparka med fötterna och buffa med knäna, allt på samma gång. Den ligger tvärs över i magen och det är omöjligt att hitta en bekväm ställning nattetid. Bara typ 9 veckor kvar...och kan ju inget annat än att bita ihop. 

Ser framemot lördagkvällen (eller farsafton som mannen upplyste mej om) som ska spenderas med Honom på Stadshotellet i Jeppis. Cookies ´n Beans kommer till stan och vi ska givetvis och lyssna. Gäller nu bara att hitta tillbaka till humöret och framför allt, hitta några klädesplagg som passar åtminstone lite ditåt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar